puff.svg

ERBAVEN GEL

erbaven

Το ERBAVEN FRESH GEL της ESI είναι το ιδανικό προϊόν για τα πρησμένα και κουρασμένα πόδια! Είναι εμπλουτισμένο με ενεργά συστατικά όπως Ρουτίνη, Αγριοκάστανο, Βρομελίνη, εκχυλίσματα Blueberry, Αλόη και Βιταμίνη Ε. Εάν νιώθετε πόνους στα πόδια σας από καταστάσεις που προκαλούνται από λάθος τρόπο ζωής, κακή διατροφή, μεγάλες περιόδους ορθοστασίας και καθιστικής ζωής, εμπιστευτείτε το μοναδικό ERBAVEN FRESH GEL. Είναι γνωστό για τις καταπραϋντικές και μαλακτικές ιδιότητες του, συνιστάται σε περιπτώσεις ανεπάρκειας της φλεβικής λειτουργίας, πόνων στην περιοχή των σφυρών και κραμπών στους γαστροκνήμιους στο τέλος της μέρας, ευθραυστότητα τριχοειδών, πόνου και αισθήματος βάρους στα πόδια. Κατάλληλο ακόμα και για την ανακούφιση από τους κιρσούς και την φλεβίτιδα.

Συσκευασία: σωληνάριο 100ml

Συστατικά: Menthol, Rutin, Bromelain,  Escin, Caffeine, Tocopheryl Acetate, Ginkgo Biloba leaf extract, Aesculus Hippocastanum seed extract, Centella asiatica extract, Ananas Sativus fruit extract, Vaccinium Myrtillus fruit extract, Arnica Montana flower extract, Aloe Barbadensis, Zingiber Officinale root extract, Perna Canaliculus extract, Melilotus Officinalis extract.

Έκδοχα: Aqua, Propylene Glycol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylates Crosspolymer, Polysorbate 20, Disodium EDTA, Sodium Hydroxide, Citrus Aurontifolia oil, Cymbopogon schoenanthus oil, Litsea cubbea fruit oil, phenoxyethanol potassium sorbate, benzoic acid, Citral, Limonene.

ΧΩΡΙΣ: parabens, χρωστικές και άρωμα

To προϊόν είναι καταχωρημένο στο ευρωπαϊκό διαδικτυακό ιστότοπο Cosmetic Products Notification Portal (CPNP) κατ΄εφαρμογή της ευρωπαϊκής οδηγίας 1223/2009 με κωδικό: erbaven gel 1114882

Εφαρμόστε το ERBAVEN FRESH GEL στα πόδια και ειδικότερα στους αστραγάλους και στους γαστροκνήμιους, πρωί και βράδυ, αρχίζοντας το μασάζ από κάτω προς τα πάνω μέχρι την πλήρη απορρόφηση.

  • Κρατείστε το μακριά από παιδιά σε ξηρό και δροσερό μέρος
  • Καλλυντικό προϊόν μόνο για εξωτερική χρήση

Δεν υπάρχει χρονικός περιορισμός στη χρήση

Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιείται από άτομα αλλεργικά σε οποιοδήποτε συστατικό ή έκδοχο του προιόντος.

Το ERBAVEN GEL είναι καλλυντικό προϊόν για χρήση εξωτερική.

  • Δεν χορηγείται από το στόμα
  • Δεν είναι γνωστές αλληλεπιδράσεις με φάρμακα

HORSE-CHESTNUT (Aesculus hippocastanus)

Φυσικά εμπλουτισμένο σε escin, προωθεί την αγγειοσυστολή κατά συνέπεια μειώνει την φλεβική και τριχοειδική κόπωση και βοηθά τη λειτουργία των αγγείων σε περιφερειακό επίπεδο.

VITAMIN C

Ενισχύει τα τοιχώματα των τριχοειδών αγγείων, ρυθμίζοντας   τη διαπερατότητά τους και μειώνοντας την υπερβολική έξοδο των υγρών που παράγουν τα οιδήματα.

CENTELLA Titr. d.e. 2% asiaticoside (Centella asiatica)

Ενισχύοντας τον τόνο των αγγειακών τοιχωμάτων , βελτιώνει τη φλεβική λειτουργία και προωθεί την επιστροφή του αίματος στην καρδιά. Μειώνει το αίσθημα του βάρους των ποδιών και την ευθραυστότητα των τριχοειδών, βελτιώνοντας κατά συνέπεια τη κατάσταση των αγγείων

BLUEBERRY (Φυτό του γένους Vaccinium d.e. 15% anthocyanosides)

Αυξάνει αντίσταση και τη διαπερατότητα των τριχοειδών. Έχει αντι-φλεγμονώδη, επουλωτική και αντι-θρομβωτική δράση. Χάρη στην υψηλή περιεκτικότητά του σε ανθοκυανοσίδες και τανίνες, αναπτύσσει μια αγγειοπροστατευτική και στυπτική δράση ικανή να ρυθμίσει την έξοδο των υγρών από τα τριχοειδή αγγεία και να μειώνει τα οιδήματα.

ESCIN

Αυτό το μίγμα 30 συστατικών, εκχύλισμα από αγριοκαστανιά, είναι σε θέση να μειώσει τη διαπερατότητα των τοιχωμάτων των αγγείων, Βελτιώνει τα συμπτώματα που οφείλονται σε παθήσεις των φλεβών στα κάτω άκρα. Έχει αντι-φλεγμονώδη, αντιοιδηματική, και φλέβοτονωτική δράση.

BROMELIN

Ένζυμο πρωτεολυτικό με υψηλές αντι-φλεγμονώδεις και αντι-οιδηματικές ιδιότητες.

GINKGO BILOBA

Ενδείκνυται στις περιφερειακές αγγειακές παθήσεις με οίδημα, ισχαιμικές και θρομβωτικές τάσεις.

YELLOW MELILOT (Melilotus officinalis)

Χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις μωλώπων, διαστρεμμάτων, επιφανειακές διαχύσεις αίματος, επώδυνων ποδιών, θρομβοφλεβίτιδας και λεμφικής στασιμότητας.

RUTIN (hydroxyflavone glucorhamnoside από διάφορα φυτά όπως η Primula veris)

Χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της χρόνιας φλεβικής ανεπάρκειας, της φλεβο-λεμφικής ανεπάρκειας, και της ευθραυστότητας των τριχοειδών. Αναπτύσσει μια δράση ικανή να ενισχύσει τα τοιχώματα των αγγείων και να προωθήσει τον φλεβικό τόνο. Επιπλέον προάγει την αποβολή υγρών με επαγωγή της διούρησης.

ARNICA (Arnic montana)

Παραδοσιακά χρησιμοποιείται λόγω της αντισηπτικής, αντιφλογιστικής, μυκητοκτόνου και αντιβιοτικής δράσης.

ALOE (Aloe barbadensis)

Ενυδατικό και μαλακτικό, χρησιμοποιείται στην θεραπεία των πληγών, μειώνει τις φλεγμονές και είναι επουλωτικό.

 GINGER (Zingiber officinale)

Εξαριστεύει την αιματική κυκλοφορία.

PERNA (Perna canaliculus)

Αναστέλλοντας τη σύνθεση των προσταγλαδινών, έχει αντι-φλεγμονώδη και αντι-ρευματική δράση.

VITAMIN K

Εξαριστεύει την αιματική κυκλοφορία στο επίπεδο των τριχοειδών.

MENTHOL

Δίνει στα πόδια μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας και εξαιρετικής φυσικής κατάστασης.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΑ ΠΟΔΙΑΠΡΗΣΜΕΝΑ ΠΟΔΙΑ