puff.svg

GINSENG PLUS ΦΙΑΛΙΔΙΑ

ginseng_plus_new_1000

Το Ginseng Plus σε μορφή φιαλιδίων είναι τονωτικό συμπλήρωμα διατροφής για την πνευματική και σωματική κόπωση. Περιέχει 2 είδη Ginseng, Guarana, Cola, Καρνιτίνη, Κρεατίνη, Βιταμίνη C (L-ασκορβικό οξύ) που συμβάλλει στην μείωση της κούρασης και της κόπωσης & Βιταμίνη Ε που συμβάλλει στη προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες. Το Ginseng Plus Capsules βοηθά αποτελεσματικά τον οργανισμό να διατηρήσει με φυσικό τρόπο την ενέργειά του, σε καταστάσεις έντονης σωματικής ή πνευματικής καταπόνησης και άγχους. Ιδανικό για αθλητές, φοιτητές, ηλικιωμένους και ασθενείς σε ανάρρωση. Κατάλληλο και για χορτοφάγους.

Το Ginseng Plus Φιαλίδια είναι συμπλήρωμα  διατροφής που περιέχει Βιταμίνη C, Βιταμίνη E, L-Καρνιτίνη και Κρεατίνη, με προσδιορισμένα και επεξεργασμένα εκχυλίσματα Guarana, Ginseng, Cola και Siberian Ginseng.

Συσκευασία: 12 φιαλίδια/ 15 ml ανά φιαλίδιο

Συστατικά  Ανά φιαλίδιo
Βιταμίνη C 180mg
Βιταμίνη Ε 10mg
L-καρνιτίνη 200mg
Κρεατίνη  100mg
Guarana εκχύλισμα τιτλ. 10% 30ng
σε καφείνη 3mg
Ginseng (Korean) εκχύλισμα τιτιλ. 12% 30mg
σε τζινσενοσίδες 3,6mg
Cola εκχύλισμα τιτιλ. 10% 10mg
σε καφείνη 1mg
Eleutherococcus εκχύλισμα τιτλ. 5% 5mg
σε σαπονίνες 0,25mg

Συστατικά στο καπάκι:

L-Καρνιτίνη υδροχλωρική ισοδύναμη προς 200 mg L-Καρνιτίνης, Βιταμίνη C 135 mg, Κρεατίνη 100 mg, Βιταμίνη  Ε –οξική, ισοδύναμη προς 10 mg αντισυσσωματοποιητικός παράγοντας, Πυριτία – ανενεργό έκδοχο.

Στο μπουκάλι:

Εκχύλισμα  Guarana 10% περιεκτικότητας  σε καφεΐνη 30mg, Εκχύλισμα αιθανολικό αφυδατωμένου ριζώματος Panax Ginseng περιεκτικότητας σε ginsenosides 30mg, Αφυδατωμένο εκχύλισμα Cola10% περιεκτικότητας  σε καφεΐνη 10mg, Εκχύλισμα αφυδατωμένου ριζώματος Siberian Ginseng (Eleutherococcus senticosus) 5% περιεκτικότητας σε σαπωνοσίτες τριτερπενικούς   (ginsenosides) 5,0mg, Σιρόπι μανιτόλης, απεσταγμένο νερό, Άρωμα πορτοκαλιού.

Δεν περιέχει: γλουτένη, παράγωγα γάλακτος, λακτόζη, πρόσθετα σάκχαρα, GMO.
Συντηρητικά: Σορβικό Κάλιο, Σιρόπι μανιτόλης, απεσταγμένο νερό, άρωμα πορτοκαλιού

Aρ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: Α.Π. 14923/03.03.2006

Δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ.

Το προϊόν βρίσκεται στους καταλόγους γνωστοποίησης του ΕΟΦ με αριθμό 342 και στα μητρώα συμπληρωμάτων διατροφής του Ιταλικού Υπουργείου Υγείας με κωδικό: ESI GINSENG PLUS ENERGY LIVE TAV/CAPS/FLECONCINI 5520

Προτεινόμενη δόση: 1 φιαλίδιο την ημέρα, κατά προτίμηση το πρωί

Προσοχή: υπερβολική δόση μπορεί να προκαλέσει διάρροια

  • Να μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη δόση
  • Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας
  • Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου
  • Τα συμπληρώματα διατροφής δεν είναι φάρμακα και δεν υποκαθιστούν μια ισορροπημένη διατροφή
  • Το προϊόν να καταναλώνεται από άτομα 15 ετών και άνω
  • Κρατείστε το μακριά από τα παιδιά
  • Τηρείστε το σε ξηρό και δροσερό μέρος

Να μη λαμβάνονται πέραν των τριών μηνών αν δεν μεσολαβήσει διάστημα διακοπής ενός μηνός.

Να μην χορηγείται σε εγκύους, παιδιά κάτω των 15 ετών και σε υπερτασικούς των οποίων η υπέρταση δεν είναι ελεγχόμενη.

Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιείται από άτομα αλλεργικά σε οποιοδήποτε συστατικό ή έκδοχο του προιόντος.

ΑΝΤΙΠΗΚΤΙΚΑ: μειώνει την αποτελεσματικότητα των αντιπηκτικών και πρέπει να λαμβάνεται με την επίβλεψη ιατρού

ΑΝΑΣΤΟΛΕΙΣ ΜΑΟ: δεν πρέπει να χορηγείται με αναστολείς ΜΑΟ

ΑΝΟΣΟΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΑ: Το Ginseng Plus ενισχύει την ανοσολογική απόκριση και δεν χορηγείται σε ασθενείς που λαμβάνουν ανοσοκατασταλτικά.

ΑΝΤΙΔΙΑΒΗΤΙΚΗ & ΑΝΤΙΥΠΕΡΤΑΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ : Το Ginseng Plus μειώνει τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα και την αρτηριακή πίεση αυξάνοντας την παραγωγή του ΝΟ. Πρέπει συνεπώς να χορηγείται με προσοσχή και υπό επίβλεψη ιατρού.

KOREAN GINSENG (Panax ginseng)
Περιέχει: ginsenosides (σύνολο συστατικών, με αντι-οξειδωτική δράση), τριτερπενικές σαπωνίνες, βιταμίνες του Β συμπλέγματος. Ενεργεί στο σύνολο του οργανισμού, βελτιώνοντας τη δράση του άμεσα και παροδικά. Βελτιώνει τη μνήμη και την συγκέντρωση, όπως επίσης την αθλητική ενασχόληση και την καλή φυσική κατάσταση.

ELEUTHEROCOCCUS SENTICOSUS (Siberian Ginseng)
Αυξάνει την ικανότητα του σώματος να ανταπεξέρχεται στις πιο δύσκολες καταστάσεις άγχους. Υποστηρίζει αποτελεσματικά την λειτουργία της χολής, έτσι βοηθά στην ανάρρωση από φυσική και πνευματική κούραση, με αποτέλεσμα την εξαιρετική απόδοση κατά την διάρκεια μελέτης, εντατικής εργασίας ή άθλησης.

ΒΙΤΑΜΙΝΗ C
Η Βιταμίνη C έχει αντι-οξειδωτική δράση, η οποία προστατεύει τα κύτταρα ενάντια στην δημιουργία των βλαβερών ελεύθερων ριζών.

L-CARNITINE
Παίζει σημαντικό ρόλο στον μεταβολισμό των λιπαρών οξέων. Είναι απαραίτητο για την μεταφορά των λιπαρών οξέων στα μιτοχόνδρια, για βήτα οξειδοαναγωγή. Χρησιμεύει στην σωστή λειτουργία των μυών.

CREATINE
Είναι ένα αμινοξύ που βρίσκεται στους σκελετικούς μύες, στην καρδιά, στον εγκέφαλο, στους όρχεις και σε άλλους ιστούς του ανθρωπίνου σώματος. Έχει το χαρακτηριστικό να ενώνεται με φώσφορο(Ρ) και να σχηματίζει μια ουσία πολύ σημαντική για την ενεργειακή απόδοση, τη φωσφοκρεατίνη (PCr). Η PCr προσφέροντας το Ρ του μορίου της συμβάλλει στην αναγέννηση του ΑΤΡ, του ενεργειακού νομίσματος του κάθε κυττάρου, παρατείνοντας έτσι το χρόνο που μπορεί ο μυς να παράγει έργο. Συμπληρωματική χορήγηση κρεατίνης αυξάνει την συγκέντρωση της PCr στο μυ κατά 6-16%, οδηγώντας  στην αυξημένη ανασύνθεση του ΑΤΡ και συνεπώς στην αυξημένη παραγωγή έργου άρα και στην αθλητική απόδοση.

GUARANA
Περιέχει μεγάλες ποσότητες τανίνης και καφεΐνης.  Η τανίνη προκαλεί την έκκριση της αδρεναλίνης, η οποία αυξάνει την απορρόφηση θερμίδων και επιπλέον βοηθά στην αντιμετώπιση του άγχους. Αντίθετα με τον καφέ, ο οποίος δρα άμεσα και στο μέγιστο, η Guarana έχει μια ηπιότερη και μακροπρόθεσμη δράση, εφόσον η καφεϊνη απελευθερώνεται βαθμιαία. Η Guarana ερεθίζει τις λειτουργίες του εγκεφάλου, ευνοώντας τις πνευματικές και καρδιακές λειτουργίες, χωρίς να δημιουργεί αϋπνία και διέγερση του σώματος.

COLA
Οι σπόροι COLA έχουν μια τονωτική επίδραση χάρη στην περιεκτικότητα σε καφείνη, η οποία αυξάνει την αντίσταση σε φυσική και πνευματική κούραση, ερεθίζοντας το Κεντρικό Νευρικό Σύστημα.

ΒΙΤΑΜΙΝΗ E
Η Βιταμίνη E παρουσιάζει εξαιρετική αντιοξειδωτική δράση. Προστατεύει τις κυτταρικές μεμβράνες από την επιβλαβή δράση των ελευθέρων ριζών. Η Βιταμίνη Ε ονομάζεται επίσης και «βιταμίνη της γονιμότητας». Η χρήση της είναι πολύ σημαντική κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, για την σωστή ανάπτυξη του εμβρύου.