puff.svg

GINSENG PLUS POCKET DRINK

GINSENG-POCKET_3D_new_1000

Το Ginseng Plus Pocket Drink είναι τονωτικό συμπλήρωμα διατροφής για το σώμα και το μυαλό. Περιέχει 2 είδη Ginseng, Guarana και Cola. Το Ginseng Plus Pocket Drink βοηθά αποτελεσματικά τον οργανισμό να διατηρήσει με φυσικό τρόπο την ενέργειά του σε καταστάσεις έντονης σωματικής ή πνευματικής καταπόνησης και άγχους. Ιδανικό για αθλητές, φοιτητές, ηλικιωμένους και ασθενείς σε ανάρρωση. Κατάλληλο και για χορτοφάγους.

Το Ginseng Plus pocket drink είναι συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει 2 είδη Ginseng (Korean & Siberian), Guarana και Cola.

Συσκευασία: 16 pocket drinks/ 10 ml 

Συσκευασία Ανά 10ml Ανά 100ml
Ginseng Korean 900mg 9.000mg
1% σε τζινσενοσίδες 9mg 90mg
Guarana 80mg 800mg
10% σε καφεΐνη 8mg 80mg
Cola 70mg 700mg
10% σε καφεΐνη 7mg 70mg
Ginseng Siberian 10mg 100mg
5% σε σαπονωσίτες 1mg 10mg

ΕΚΔΟΧΑ: ύδωρ, νεοεσπεριδίνη (γλυκαντικό), μέλι καστανιάς, γλυκερίνη, κιτρικό οξύ (παράγων οξίνισης), κόμμι γκουάρ (πηκτικό), σορβικό κάλιο (συντηρητικό)

ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ: γλουτένη, παραγώγα γάλακτος, λακτόζη, πρόσθετα σακχάρα και GMO.

Aρ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: Α.Π. 105171/09.12.2014

Δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ.

Το προϊόν βρίσκεται στους καταλόγους γνωστοποίησης του ΕΟΦ με αριθμό 343 και στα μητρώα συμπληρωμάτων διατροφής του Ιταλικού Υπουργείου Υγείας με κωδικό: ESI ginseng plus LINE BUSTINE (POCKET DRINK) 60943

Προτεινόμενη δόση: 1 pocket drink την ημέρα, κατά προτίμηση το πρωί

Προσοχή: υπερβολική δόση μπορεί να προκαλέσει διάρροια

  • Να μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη δόση
  • Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας
  • Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου
  • Τα συμπληρώματα διατροφής δεν είναι φάρμακα και δεν υποκαθιστούν μια ισορροπημένη διατροφή.
  • Το προϊόν να καταναλώνεται απο άτομα 15 ετών και άνω
  • Κρατείστε το μακριά από τα παιδιά
  • Τηρείστε το σε ξηρό και δροσερό μέρος

Να μη λαμβάνονται πέραν των τριών μηνών αν δε μεσολαβήσει διάστημα διακοπής ενός μηνός.

Να μην χορηγείται σε εγκύους, παιδιά κάτω των 15 ετών και σε υπερτασικούς των οποίων η υπέρταση δεν είναι ελεγχόμενη.

Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιείται από άτομα αλλεργικά σε οποιοδήποτε συστατικό ή έκδοχο του προιόντος.

ΑΝΤΙΠΗΚΤΙΚΑ: μειώνει την αποτελεσματικότητα των αντιπηκτικών και πρέπει να λαμβάνεται με την επίβλεψη ιατρού

ΑΝΑΣΤΟΛΕΙΣ ΜΑΟ: δεν πρέπει να χορηγείται με αναστολείς ΜΑΟ

ΑΝΟΣΟΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΑ: Το Ginseng Plus ενισχύει την ανοσολογική απόκριση και δεν χορηγείται σε ασθενείς που λαμβάνουν ανοσοκατασταλτικά.

ΑΝΤΙΔΙΑΒΗΤΙΚΗ & ΑΝΤΙΥΠΕΡΤΑΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ : Το Ginseng Plus μειώνει τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα και την αρτηριακή πίεση αυξάνοντας την παραγωγή του ΝΟ. Πρέπει συνεπώς να χορηγείται με προσοσχή και υπό επίβλεψη ιατρού.

KOREAN GINSENG (Panax ginseng)
Περιέχει: ginsenosides (σύνολο συστατικών, με αντι-οξειδωτική δράση), τριτερπενικές σαπωνίνες, βιταμίνες του Β συμπλέγματος. Ενεργεί στο σύνολο του οργανισμού, βελτιώνοντας τη δράση του άμεσα και παροδικά. Βελτιώνει τη μνήμη και την συγκέντρωση, όπως επίσης την αθλητική ενασχόληση και την καλή φυσική κατάσταση.

ELEUTHEROCOCCUS SENTICOSUS (Siberian Ginseng)
Αυξάνει την ικανότητα του σώματος να ανταπεξέρχεται στις πιο δύσκολες καταστάσεις άγχους. Υποστηρίζει αποτελεσματικά την λειτουργία της χολής, έτσι βοηθά στην ανάρρωση από φυσική και πνευματική κούραση, με αποτέλεσμα την εξαιρετική απόδοση κατά την διάρκεια μελέτης, εντατικής εργασίας ή άθλησης.

GUARANA
Περιέχει μεγάλες ποσότητες τανίνης και καφεΐνης.  Η τανίνη προκαλεί την έκκριση της αδρεναλίνης, η οποία αυξάνει την απορρόφηση θερμίδων και επιπλέον βοηθά στην αντιμετώπιση του άγχους. Αντίθετα με τον καφέ, ο οποίος δρα άμεσα και στο μέγιστο, η Guarana έχει μια ηπιότερη και μακροπρόθεσμη δράση, εφόσον η καφεϊνη απελευθερώνεται βαθμιαία. Η Guarana ερεθίζει τις λειτουργίες του εγκεφάλου, ευνοώντας τις πνευματικές και καρδιακές λειτουργίες, χωρίς να δημιουργεί αϋπνία και διέγερση του σώματος.

COLA
Οι σπόροι COLA έχουν μια τονωτική επίδραση χάρη στην περιεκτικότητα σε καφείνη, η οποία αυξάνει την αντίσταση σε φυσική και πνευματική κούραση, ερεθίζοντας το Κεντρικό Νευρικό Σύστημα.