puff.svg

PROPOLAID ESTRATTO PURO

PROPOLAID-ESTRATTO-PURO-ESI_new_1000

To Propolaid Estratto Puro της ESI είναι συμπλήρωμα διατροφής με Πρόπολη. Η χρήση της πρόπολης συνιστάται σε περιπτώσεις λοιμώξεων και παθολογικών καταστάσεων που επηρεάζουν το αναπνευστικό σύστημα: φλεγμονές του στόματος και του φάρυγγα, βήχας, παθήσεις του βρογχικού σωλήνα που συνοδεύονται από φλέματα κ.ά.

Η υγρή μορφή του Propolaid Estratto Puro το καθιστά εύληπτο, ακόμα και σε περιπτώσεις δυσκολίας στην κατάποση. Η πρόπολη συνιστάται επίσης για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Έχει ευχάριστη γεύση φρούτων. Αλκοόλ 80% vol. Είναι κατάλληλο για χορτοφάγους.

To Propolaid Estratto Puro της ESI είναι συμπλήρωμα διατροφής με Πρόπολη

Συσκευασία: Φιαλίδιο 50 ml (Υδατο-αλκοολικό εκχύλισμα πρόπολης)

Το προϊόν είναι συμπλήρωμα διατροφής γνωστοποιημένο στον ΕΟΦ.
Αρ. Γνωστοποίησης AΠ 59977/11-09-2015

Προτεινόμενη δόση: 20 σταγόνες 1 φορά την ημέρα

  • Να μην υπερβαίνεται τη συνιστώμενη δόση
  • Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας
  • Τα συμπληρώματα διατροφής δεν είναι φάρμακα και δεν υποκαθιστούν μια ισορροπημένη διατροφή.
  • Το προϊόν να καταναλώνεται μόνο από ενήλικες
  • Κρατείστε το μακριά από τα παιδιά
  • Τηρείστε το σε ξηρό και δροσερό μέρος

Να χρησιμοποιείται μέχρις εξαλείψεως των συμπτωμάτων.

Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιείται από άτομα αλλεργικά σε οποιοδήποτε συστατικό ή έκδοχο του προϊόντος.

Δεν έχουν αναφερθεί αλληλεπιδράσεις με φάρμακα.

Υδατο-αλκοολικό εκχύλισμα 50 ml
Δεν περιέχει: γλουτένη , πρόσθετα συντηρητικά, τεχνικές χρωστικές, GMO.

Είναι κατάλληλο για χορτοφάγους.

Πρόπολη

Η πρόπολη περιέχει πολλά συστατικά: φυτικές ρητίνες, βιταμίνες, αμινοξέα, ανόργανα άλατα, βιοφλαβονοειδή, με κύριο την galagine, ένα βιοφλαβονοειδές με αντιβακτηριακή δράση. Οι αντιβακτηριακές ιδιότητες της πρόπολης οφείλονται σε πολλούς μηχανισμούς: εμποδίζει το διαχωρισμό των βακτηριακών κυττάρων, Διαχωρίζει το κυτταρόπλασμα και τη μεμβράνη των κυττάρων των βακτηριδίων, Προκαλεί βακτηριόλυση, Εμποδίζει την πρωτεϊνική σύνθεση. Άλλες ενέργειες της πρόπολης είναι: ανοσο-ενισχυτική, αντιφλεγμονώδης, αναισθητική, επουλωτική, και αντιμυκητιασική.

G. A. BURDOCK: Review of the Biological Properties and Toxicity of Bee Propolis (Propolis). Food and Chemical Toxicology 36 (1998) 347-363
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0278691597001452

Genya Gekker, Shuxian Hua,, Marla Spivak, James R. Lokensgard,Phillip K. Peterson: Anti-HIV-1 activity of propolis in CD4+ lymphocyte and microglial cell cultures. Journal of Ethnopharmacology 102 (2005) 158–163. http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0378874105003740

Zackery Bulman, Phuong Le, Andre O. Hudson, Michael A. Savka: A novel property of propolis (bee glue): Anti-pathogenic activity by inhibition of N-acyl-homoserine lactone mediated signaling in bacteria. Journal of Ethnopharmacology 138 (2011) 788– 797. http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0378874111007689

Enzo A. Tosi Et Al Food preservative based on propolis: Bacteriostatic activity of
propolis polyphenols and flavonoids upon Escherichia coli. Food Chemistry 104 (2007) 1025–1029.
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0308814607000647

Monika Barbaric Et Al: Chemical composition of the ethanolic propolis extracts and its effect on HeLa cells. Journal of Ethnopharmacology 135 (2011) 772–778
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0378874111002558